– Održani sastanci Načelnika Općine i mjesnih odbora sa područja Općine Nova Bukovica

Održani su radni sastanci Načelnika Općine Tomislava Bračuna, i mjesnih odbora s područja Općine Nova Bukovica, sastancima je nazočio i zamjenik Načelnika Tomislav Dereš. Dana 12. srpnja sastanak je održan sa MO Nova Bukovica, MO Brezik i MO Bukovački Antunovac, dok je 13. srpnja održan sa MO Miljevci, MO Dobrović, MO Bjelkovac, MO Donja Bukovica i MO Gornje Viljevo. Glavne teme sastanka bile su: Plan i prijedlozi za razvoj svojih mjesta, gdje su članovi MO iznijeli svoje prijedloge i potrebe. Bilo je riječi i oko mjesnih domova, upravljanja i održavanja, te izgradnje i ulaganja u iste. Također Mjesni odbori su upoznati oko poduzetih radnji vezano za početak rada ambulante opće medicine u Novoj Bukovici.
        Općinsko rukovodstvo je upoznato sa teškim stanjem pojedinih mjesnih domova, koji su nažalost u proteklom vremenu bili zanemarivani. U pojedinim domovima ne postoje ni osnovni uvjeti za korištenje, ne postoje sanitarni čvorovi kao ni inventar, te će se u narednom razdoblju posvetiti pažnja rješavanju uočenih problema.
        Članovi mjesnih odbora također su upoznati s ostalim aktivnostima koje se provode na području cijele općine, kao što je kupnja udžbenika za sve učenike Osnovne škole Vladimira Nazora Nova Bukovica, te plan sufinanciranja troškova vrtića, i sa ostalim planovima. 

Back to top